lördag, juli 28, 2007

En märklig kommentar från Peter Söderström



Fick denna kommentaren av en Peter Söderström på inlägget av kallbadhuset:
"Ni wanna-bees som ängsligt vill göra som alla andra är losers. Ska Stockholm vara fantastiskt även 2030 krävs det att man vågar stå för något unikt - inte bygga samma svensson-skrapor som alla andra ängsliga städer gör.

Men så klär ni er i samma kostymer hela bunten också. Ni är dagens svar på maos rödgardister. Individualitet vet ni inte ett smack om.
;-)"

Ja vad säger man? Tror inte att han varit på så många MUF eller Moderat aktiviteter i alla fall inte de senaste 30 åren :)

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jag skrev ett inlägg till där jag skrev att inget ungdomsförbund har drivit konformismen lika långt som Muf, men det strök du.
;-)

Vill nog fortsätta hävda att er förtjusning i skyskrapor knappast handlar om individualism utan om en vilja till anpassning. Ni vill att Stockholm ska vara som alla andra städer. Samma skyskrapor här som där, det är en anpassningens och likriktningens trygghet ni söker.

Gissar exempelvis att detta inlägg inte platsar i din världsbild (där muf är individualister och inte konformister) och således inte kommer att publiceras.

Ha det gott

/Peter Ess

1:52 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida