tisdag, april 07, 2009

Knäppt

Ardalan Shekarabi som är kandidat för Socialdemokraterna till Europaparlamentet och står på plats nummer åtta skriver på Newsmill att "Moderaterna de nya Sverigedemokraterna". Det är verkligen knäppt. Dessutom undrar jag hur han tänkte eftersom den här typen av felaktiga anklagelser endast leder till att Ardalan tappar i förtroende hos väljarna som inte alls känner igen sig i hans bild över Moderaterna. 
Så länge Wanja känner sig lurad och frånsäger sig sitt ansvar som styrelseledamot i AMS, Mona inte presenterar egna trovärdiga förslag på hur hon vill möta finanskrisen och Ardalan anklagar Moderaterna för att vara de nya Sverigedemokraterna så tycker jag Socialdemokraternas låga opinionsmätningar känns höga.
Väljarna förtjänar svar på hur de olika politiska partierna vill möta dagens och framtidens samhällsproblem och det är det vi levererar. Jag ser fram emot att möta Ardalan i olika debatter i valrörelsen och då diskutera skillnaderna mellan mig och Ardalan när det gäller hur vi vill lösa t.ex. klimatfrågorna och den grova organiserade brottsligheten. 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida