söndag, september 30, 2007

Helgens ledningsforum

I helgen har det varit ledningsforum med spännande kurspass och bra diskussioner. Det har har verkligen varit en toppenhelg. Verkligen kul att träffa och diskutera med MUF:s distriktsordföranden som är vår allra största tillgång. Hoppas att deltagarna tycker att helgen var givandet. Nedan lite bilder från några av passen under helgen och på deltagarna.


Jenny Petersson, DO i Halland och "Årets distriktsordförande 2007". Jenny är oerhört duktig och ambitiös distriktsordförande som jobbar väldigt mycket med mål och uppföljning av den verksamhet som Halland bedriver. I bakgrunden Niklas Wykman, förbundsordförande och Hampus Magnusson, DO i Gbg som blev "Årets distrikts".


Henrik Landerholm, rektor FHS och tidigare riksdsledamot pratade ledarskap.


Kvällsaktivetet. Jag borde kanske satsat på en karriär inom försvaret.








Thomas Idergard, fd ordförande MUF och idag HR-chef Prime gruppen samt styrelseordförande United Minds. Thomas pratade om hur man har användning av MUF utanför politiken och att det är viktigt att se politiken som en uppgift och inte som en karriär. Anna C Johansson var moderator även hon har haft stor användning av sin MUF erfarenhet i sin karriär i näringslivet.


Birgitta Wistrand pratade om det ideella ledarskapet. Birgitta är en inspirerande kvinna som bland annat varit VD, ordförande för Friskis och Svettis, doktorerat i litteraturvetenskap, varit riksdagsledamot och jobbat för FN.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida