söndag, maj 11, 2008

Söndag

Kändes som att min anförande på LUF utbildningen om rättspolitik var uppskattat. Blev en bra diskussion kring integritet och rättssäkerhet. 

Annars en ganska vanlig söndag. Eftermiddagen gick åt till att läsa handlingar dels för jobbet och dels för Utbildningsnämnden och Stadsdelsnämnden.

Ser fram emot morgondagen och en ny arbetsvecka. Kommer bli mycket jobb. 4 möten med kommunpolitiken. Muf. Sjöstadsmoderaterna. Plugg. Ska också gå på ett intressant Timbro seminarium och äta middag med lite vänner en kväll.

Inbjudan till Timbro seminariet:

2008-05-14

It's all politics 14/5

It's all politics 14/5

OBS! Ny lokal.

Politisk marknadsföring - då - nu - i framtiden

I alla tider har politiker och politiska partier använt olika marknadsföringsverktyg för att förmedla sina budskap och vinna väljare. Förutsättningarna för den politiska marknadsföringen har förändrats i takt med samhällsutvecklingen. Medan tekniska innovationer hela tiden erbjuder nya möjligheter att paketera och sprida politiska idéer hämtar dagens massmediala kampanjer inspiration och lösningar från tidigare epoker.

I USA pågår just nu den stenhårda kampen om vem som ska bli landets nästa president. Hundratals miljoner dollar pumpas in i kandidaternas marknadsföring. Här i Sverige kommer partierna snart igång med att forma sina strategier inför 2010 års valrörelse. Det är ett utomordentligt tillfälle att titta både i backspegeln och i kristallkulan.

Timbro har därför bjudit in personer med bred erfarenhet av politisk kommunikation, strategi, reklam och kampanjarbete till ett miniseminarium i två delar som dels kommer att analysera den politiska marknadsföringen ur ett historiskt perspektiv, dels diskutera den fortsatta utvecklingen.

Lär mer om program och information om de medverkande här »

Tid: onsdagen den 14 maj klockan 18:30 – 20:30
Mingel, tilltugg och dryck från 18.00

PlatsOBS NY LOKAL: World Trade Center Restaurang, Entré från Kungsbron 1, Stockholm [karta]

Anmälan: senast den 10 maj till e-postevent@timbro.se

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida