måndag, mars 24, 2008

Stockholm rockar


Från Kristina Axén Olin(m), finansborgarråd, nyhetsbrev:"Bokslutet för 2007 är klart och det är tydligt att 2007 var ett bra år för Stockholm. Bostadsbyggandet är på fortsatt hög nivå, handläggningstiden för detaljplaner har sänkts med nästan 25 %. Antalet socialbidragstagare är det lägsta sedan 1982. För första gången klarade staden att upprätthålla barnomsorgsgarantin och valfriheten har ökat inom flera av stadens verksamheter. Detta kombinerat med en stark ekonomi och bra budgethållning ger ett positivt resultat. 2007 gav en positiv resultat före avsättningar om 1,3 miljarder kronor. Det goda resultatet gör att vi har möjlighet att göra avsättningar om 1250 miljoner för framtida investeringar i infrastruktur".


Jag tycker att det är jätteskoj att få vara med och utveckla Stockholm genom att sitta i Utbildningsnämnden, Södermalms stadsdelsnämnd och sociala delegationen. Jag är också ordförande för Hammarby Sjöstadsmoderaterna vilket är en viktig förening där vi moderater är väldigt starka med över 50 % av rösterna i valet 2006.

Stockholm är en fantastisk stad och det är väldigt roligt att se allt bra vi nu driver igenom i olika nämnder och styrelser som ska göra staden ännu bättre. Det är viktigt att det går bra för Stockholm för att det ska gå bra för alliansen i hela landet 2010.

Kommunpolitik tycker jag är riktigt skoj och något som bara blir roligare och roligare ju mer jag jobbar med det och något jag gärna vill utveckla och jobba mer med framöver! Kul att så många MUF:are efter valet fick platser i KF, KS och olika nämnder runt om i landet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida