onsdag, oktober 24, 2007

Dagens DN debatt



Niklas Wykman, förbundsordförande MUF, skriver idag på DN debatt om att vi avviserar en ny kurs för Moderata Ungdomsförbundet.

För det första är det viktigt att MUF förändrar sig vilket alla organisationer måste göra. Alla organisationer har sina fel och brister och vi tänker nu ta tag i de brister som vi ser inom MUF. Det är också viktigt att vi som ungdomsförbund är relevanta och att vi har mer gemensamt med unga människor än med politiker. Den förändring som vi nu inleder är viktig och jag är övertygad om att det kommer att leda till ett starkare MUF som på ett bättre sätt kommer kunna arbeta för att försvara unga människors intressen.

Jag är övertygad om att de sex arbetsgrupper som kommer tillsättas är viktiga för att utveckla vår politik och på ett bättre sätt kunna svara på de frågeställningar som unga människor ställer sig. Förändringen handlar absolut inte om att sluta kritisera moderaterna och regeringen när detta är nödvändigt och bli maktens ungdomsförbund, utan det handlar om att bli mer trovärdiga och att bli mer intresserade av de utmaningar unga människor möter i vardagen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida