Fredsgatan 12
Efter dagens pluggande och en tur till försvarshögskolan för att hämta lite böcker inför ledarskapsutbildningen var bord bokat på Fredsgatan 12. Vi åt deras traditionella avsmakningsmeny, helt fantastiskt! Vilken upplevelse i smaker och vilka fantastiska viner som vi drack till maten!
__________________________________
Tradition - Avsmakningsmeny
FJORDÖRRET «gravlax» with dill and mustard
FJORDÖRRET «gravlax» med dill och senap
OYSTER «rockefeller» with cold smoked pork belly
OSTRON «rockefeller» med kallrökt sidfläsk
DOVER SOLE «meunière» with lemon and browned butter
SJÖTUNGA «meunière» med citron och brynt smör
ALMOND POTATO «oeuf cocotte» with perigord truffle
MANDELPOTATIS «oeuf cocotte» med perigordtryffel
VEAL TENDERLOIN «oscar» with lobster and tarragon
KALVFILÉ «oscar» med hummer och dragon
SAINT MARCELLIN «au naturelle» with figs and bread chips
SAINT MARCELLIN «au naturelle» med fikon och brödchips
PEAR «fudge» with ginger and cardamom
PÄRON «fudge» med ingefära och kardemumma
0 kommentarer:
Skicka en kommentar
Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]
<< Startsida