onsdag, april 04, 2007

Fredsgatan 12



Efter dagens pluggande och en tur till försvarshögskolan för att hämta lite böcker inför ledarskapsutbildningen var bord bokat på Fredsgatan 12. Vi åt deras traditionella avsmakningsmeny, helt fantastiskt! Vilken upplevelse i smaker och vilka fantastiska viner som vi drack till maten!


__________________________________


Tradition - Avsmakningsmeny

FJORDÖRRET «gravlax» with dill and mustard
FJORDÖRRET «gravlax» med dill och senap

OYSTER «rockefeller» with cold smoked pork belly
OSTRON «rockefeller» med kallrökt sidfläsk

DOVER SOLE «meunière» with lemon and browned butter
SJÖTUNGA «meunière» med citron och brynt smör

ALMOND POTATO «oeuf cocotte» with perigord truffle
MANDELPOTATIS «oeuf cocotte» med perigordtryffel

VEAL TENDERLOIN «oscar» with lobster and tarragon
KALVFILÉ «oscar» med hummer och dragon

SAINT MARCELLIN «au naturelle» with figs and bread chips
SAINT MARCELLIN «au naturelle» med fikon och brödchips

PEAR «fudge» with ginger and cardamom
PÄRON «fudge» med ingefära och kardemumma

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida