söndag, december 16, 2007

Förbundsstyrelse helg

I helgen har det varit möte med MUF:s förbundsstyrelse. Vi tog budgeten för nästa år. En budget som är större än årets och där vårt fokus var tydligt från hela styrelsen vi skall skapa mer verksamhet med de extra resurserna inte skapa dyrare verksamhet.

söndag, december 09, 2007

Helgen

Helgen har bestått av träning, massa läsning gått igenom flera veckors The Economist och Newsweek som jag inte hunnit läsa, jobb, jobbande med MUF, kampanj med Sjöstadsmoderaterna, julmiddag med MUF Stockholm och tvättande och städande som vanligt på helgerna.

Spännande veckor

De senaste veckorna har varit väldigt spännande. Trivs väldigt bra på jobbet som politiskt sakkunnig åt Beatrice Ask. Det är verkligen ett drömjobb. Spännande arbetsuppgifter och oerhört smarta och trevliga medarbetare. Det är högt tempo vilket passar mig perfekt.

Jag kommer från årsskiftet bli ordinarie ledamot i Södermalms stadsdelsnämnd med 110 000 invånare. Stadsdelsnämnden har bland annat hand om förskoleverksamhet och äldreomsorg. Var på möte med Stadsdelsnämnden i torsdags då verksamhetsplanen för nästa år föredrogs. Säker på att det kommer bli ett spännande kommunpolitiskt år med Södermalms stadsdelsnämnd och Utbildingsnämnden. Kommunpolitik är något jag tycker är väldigt intressant och som jag ser fram emot att arbeta mer med framöver.

Det har också varit en del jobb med Hammarbysjöstads moderaterna och MUF. Med andra ord varit väldigt mycket politik de senaste veckorna.